Monday, April 26, 2010

Goreng Pon Sodap Apo....

Hmmm..... dah memang tak boleh nak buat ape dah, trime jela... memang terbaiklah paper MKT420 tadi, terbaik dari yang terbaik daripada sume paper yang pernah aku jawab sebelum ni. tengok soalan pon ngeri je. adeh, ntah ape la yang aku mengarut atas kertas jawapan tadi, sume bende aku tulis, asal terlintas je terus pen meluncur atas kertas....

Aku pon tak taula berape markah yang aku dapat nanti. arap arap takde la sampai C+, dapat B- pon jadi la, tapi kalo dapat B ke sedap la sikit. tapi memang goreng tak hengat punyer, sume isi ditibai, memang sodap.. kalo gorengan atas kertas jawapan tu boleh ditukar jadi makanan, aku rase boleh jadi mi kungfu kot.. hahaha. dah la tulisan memang persis font komputer, mintak maaf la encik aizad, kalo tak boleh bace pon try try la jugak buat biar sampai boleh bace yer. bukan ape, nak kejar mase. apasal la mase bagi 3 jam je. spatutnye utuk paper macam marketing ni bagi stengah jam je, tak payah pikir lame lame, tulis je ape ape..

Aku arap arap paper endocrine ngan paper chemo pasni janganla jadi macam paper marketing ni. tapi aku dah dapat rasekan dah yang chemo juge akan mengalami nasib yang same, dah dapat bau der, bau gorengan di atas kertas... tapi takpe, yang penting studi dulu, persoalan apakah ianya akan digoreng atau tidak, kita tunggu dan lihat. to all my fren.. good luck~

MEMBANGUN BERSAMA KELANTAN





=

Goreng goreng

2 comments:

matpek said...

goreng2 pesen supo betul jah..

nasi kukus kak yah xdop ko??

taufik wan said...

de goreng mi kungfu jah takdi, nasi kukus x de nok wak