Sunday, April 25, 2010

Final Exam dan........



hoho... dah lame betol tak update blog nih, ade la kire-kire dua bulan jugak. nak update selalu pon tak menyempat, asyik busy je memanjang.. keje besepah-sepah nak kene buat. skang ni sibuk dengan musim exam pulak, pon sibuk jugak, sibuk nak cover sbjek yang memang takkan disentuh melainkan ade test ataupun dah dekat nak exam... tu pon bace gitu-gitu je.. bile nak exam, mulelah kalut-kalut nak bace notes ngan buku. kalau notes cukup takpe lagi, ni ade yang hilang la, member pinjam tak hantar la.. awal-awal tak nak bace sape suroh, pastu mulelah nak menyesal,dah memang takde makne dah... pastu azam sem depan nak blajar awal-awal. masuk je sem seterusnye, macam tu jugak.. haish, dah memang tabiat, memang susah nak buang der..

masa-masa final ni lah ramai yang tension.. buktinye??? haa, cubelah usha-usha status member-member kat facebook.. kompem banyak status mengeluh punyer. tapi nak buat macam mane kan, kalau yang dah lepas tu lepaslah, dah memang tak boleh nak buat hape dah. kalau dah study tapi tak boleh jawab jugak, nak buat camne. tapi kalo sebab tak study, hanya dua perkataan je yang boleh diucapkan.. "PADAN MUKA". tu la, sape suroh tak study, kang dah tak boleh jawab, jadi macam aku ni.. padan kat muke aku.. adussss~

bende-bende yang berkaitan dengan exam dan yang sewaktu dengannye ni tak syok pon untuk dibincangkan, tapi ape yang penting ialah bende yang selepas exam tu.. ape bende tu?? tak lain tak bukan ialah plan untuk me'relieve'kan segala tekanan-tekanan tue, biar kepala ni jadi ringan sikit.. haa, plan relieve tension sem ni memang terbaikkkk!!! melancong ke pulau perhentian. ni dah tak sabar-sabar nak gi pulau nie. nak gi melarutkan segala apa masalah-masalah dan tekanan-tekanan yang ade dalam kepala ni ke dalam air laut, hahaha.. konfem masyuk punyerrr.. Pulau Perhentian.. TUNGGUUUUUU~~~~




Stress akan dilepaskan di sini.. Pulau Perhentian


4 comments:

Anonymous said...

hidup lagi blog demo pek...haha

Shafiq said...

jom g pulau perhentian..

matpek said...

jom2..xsabar dah ni..

taufik wan said...

lambatnye nak abeh exam.... cepat cepat la abes